Το φαράγγι Λαγκός βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Ζούρβα και Μεσκλά. Η είσοδός του βρίσκεται κάτω από το χωριό Ζούρβα και τερματίζει στα Μεσκλά.

Είναι ένα πραγματικά όμορφο και απείραχτο φαράγγι. Η διάσχιση του χρειάζεται χρήση σκοινιού σε κάποια σημεία. Είναι ένα τεχνικό φαράγγι, με λίγα μικρά ραπελ και αρκετό περπάτημα. Συνιστάτε για αρχάριους καθώς είναι πολύ καλά ασφαλισμένο.

Σε όλη τη διαδρομή του, ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί από το πανέμορφο δάσος με τα πλατάνια, τα κυπαρίσσια και τους πρίνους. Οι καταρράκτες του διαθέτουν νερό κατά τους χειμερινούς μήνες μετά από βροχερές περιόδους.

Στο τέλος του φαραγγιού, βρίσκεται το πιο εντυπωσιακό και τεχνικό κομμάτι του Λαγκού. Στην έξοδό του, στην δυτική όχθη βρίσκεται ένας τεράστιος βράχος 40 μέτρων σαν μετέωρο στο ψηλότερο σημείο του οποίου βρίσκεται μια βραχοσκεπή. Ο βράχος ονομάζεται «Το Τσουνί της Μέλισσας».

Σύμφωνα με τον  μύθο, στην κορυφή του βράχου ζούσε ένα τεράστιο σε μέγεθος μελίσσι. Το μελίσσι ήταν ορατό από το χωριό και όλοι επιθυμούσαν να το τρυγήσουν κανείς όμως δε μπορούσε να το φτάσει. Ένας από τους χωρικούς, όντας πολύ φτωχός , σκέφτηκε ότι αν κατάφερνε να τρυγήσει θα γινόταν πλούσιος. Αποφάσισε να κάνει ένα τάξιμο στην Παναγία για να καταφέρει να φτάσει το μέλι, να το τρυγήσει και να αφιερώσει όλο το κερί στην εκκλησία της Παναγίας. Κατασκεύασε μια τεράστια ξύλινη σκαλωσιά κόβοντας όλα τα ξύλα του δάσους. Ύστερα σκαρφάλωσε και όταν συνηδητοποίεισε πόσο πολύ ήταν το μέλι, θόλωσε το μυαλό του και αποφάσισε να κρατήσει όλο το μέλι και το κερί για τον εαυτό του.Κατεβαίνοντας όμως τη σκαλωσιά, ο μύθος λέει ότι η Παναγία του έδωσε μια σπρωξιά και τον γκρέμισε. Πέφτοντας κάτω σκοτώθηκε και έτσι με τον τρόπο αυτό τιμωρήθηκε για την απληστία του.