Υλικά:

  • 1 και ½ φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
  • 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
  • 1 και ½ φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι
  • 5 αυγά
  • 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλάκια γλυκού ξύσμα λεμονιού

Προετοιμασία:

Ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού.Στο μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτετε τους κρόκους των αυγών. Ύστερα χτυπάτε τα ασπράδια και τα ρίχνετε στο αλεύρι και το γιαούρτι στο μείγμα του μίξερ. Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά και τα ρίχνετε σε βουτυρωμένο ταψί.

Ψήνεται σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.