Υλικά:

  • 2 μικρές πατάτες κατά προτίμηση  νέας εσοδείας και βιολογικές.
  • 1 μέτρια ντομάτα
  • ½ πιπεριά για σαλάτα
  • ½ αγγουράκι
  • ½ μέτριο  κρεμμύδι κατά προτίμηση νέας εσοδείας.
  • 10 ελιές
  • 1-2 φρέσκα αυγά
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο 2-3 κουταλιές
  • Ξύδι 1-2 κουταλιές
  • Κάπαρη

Προετοιμασία:

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν με την φλούδα μέχρι να μαλακώσουν. Παράλληλα βράζουμε τα αυγά. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, την πιπεριά και το κρεμμίδι. Ρίχνουμε αλάτι και προσθέτουμε τις ελιές, τα αυγά και  την κάπαρη. Τέλος, περιχύνουμε με λάδι και ξύδι.