Υλικά:
- 4 αβοκάντο
- 4 ντοµάτες
- 1 αγγουράκι
- ελαιόλαδο
- 4 κρεµµυδάκια φρέσκα
- 2 πιπεριές
- 200 γρ. τυρί φέτα
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 4 κουταλιές σούπας ψιλοκοµµένο άνηθο
- 250 γρ. γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- χυµό ενός λεµονιού
Προετοιμασία:
Πλένουμε καλά τα υλικά μας και τα κοβουμέ σε κομμάτια. Φτιάχνουμε τη σάλτσα με το γιαούρτι, το σκόρδο, τον άνιθο, το πιπέρι και τον χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τη σαλάτα, προσθέτοντας λίγο λάδι.