Υλικά:
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο µάραθο
- 1 φλιτζάνι ραπανάκια ψιλοκοµµένα
- 1 κουταλάκι φρέσκο δυόσµο ψιλοκοµµένο
- άσπρο πιπέρι
- 1 αγγουράκι κοµµένο σε κύβους
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
- χυµός από 1 λεµόνι
- αλάτι
Προετοιμασία:
Ανακατεύουµετο μάραθο µε το αγγουράκι και τα ραπανάκια. Προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού, αλατοπιπερώνουµε και βάζουµε τη σαλάτα σε βαθύ µπολ. Σε ένα μπολ, βάζουµε το γιαούρτι µε τον δυόσµο και τα αναλατεύουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουµε το µείγµα του γιαουρτιού πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουµε αφού γαρνίρουµε µε ολόκληρα φύλλα δυόσµου.