Υλικά:
- 1 πακέτο γλυκό τραχανά
- 1 γιαούρτι
- 1 φακελάκι μαγιά
- μια λίγο τριμμένη κανέλα
- 1 αλεύρι μόνο
- 1 μαργαρίνη
- 1 και 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
Προετοιμασία:
Λιώνουμε τη μαργαρίνη, και ύστερα την ζυμώνουμε με το αλεύρι το γιαούρτι και τη μαγιά. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Μουλιάζουμε τον γλυκό τραχανά σε δύο ποτήρια νερό για 20 λεπτά και τέλος του προσθέτουμε ζάχαρη και το ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα βουτυρωμένο ταψί βάζουμε τη μισή ζύμη και την απλώνουμε. Προσθέτουμε τον τραγανά, και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.