Υλικά για τη ζύμη:
1/2 κιλό αλεύρι
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κεσε γιαούρτι
λίγο αλάτι
1 φλυτζανι ζωμό κότας
Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό αρνί ή κατσίκι
1 κιλό μυζήθρα
αλάτι, πιπέρι, κανέλα, δυόσμο
1 φλυτζάνι στάκα
1 φλυτζάνι ζωμό κρέατος
1 κουταλιά κορν φλαουερ
Προετοιμασία:
Αφού βράσουμε το κρέας και βγάζουμε τα κόκαλα, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τους ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και κανέλα.
Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το αλεύρι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη,Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ανοίγουμε δύο φύλλα καια απλώνουμε το ένα σ’ ένα λαδωµένο ταψί.
Έπειτα βάζουμε τη μισή στάκα, τη μισή μυζήθρα και όλο το κρέας. Πάνω από το κρέας βάζουμε την υπόλοιπη μυζήθρα και τη στάκα και ξανά ρίχνουμε κανέλα και δυόσμο.
Τοποθετούμε δεύτερο φύλλο με το οποίο σκεπάζουµε την πίτα. Αλείφουμε τη πίτα με αυγό,την πασπαλίζουμε με σουσάμι και την ψήνουμε περίπου 1 ώρα σε μέτρια θερμοκρασία.